Νέο Feature: Ημερολόγιο

Νέα

Schedule - BillingUp

‘Επειτα από πολλές δοκιμές, είναι διαθέσιμο πλέον, σε όλες τις συνδρομές του BillingUp, το ημερολόγιο ατζέντα, ώστε να μπορείτε με μια ματιά να γνωρίζετε τις υποχρεώσεις σας και τα ραντεβού.

Η διαδικασία απλή και γρήγορη, επιλέξτε την ημερομηνία, την ώρα, γράψτε τα απαραίτητα στοιχεία και το συμβάν είναι έτοιμο και σημειωμένο στο ημερολόγιο.

Κάθε συμβάν συνοδεύεται και από πρόσθετες ρυθμίσεις. Μπορείτε να ορίσετε αν θα επαναλαμβάνεται το event, κάθε πότε και έως πότε. Με αυτό τον τρόπο καλύπτετε όλα τα επαναλαμβανόμενα συμβάντα με μία μόνο καταχώρηση. Επίσης μπορείτε να ορίσετε και αν θα λαμβάνετε και υπενθυμίσεις μέσω email για τα συμβάντα και πότε.

Επίσης, ακόμα ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να συγχρονίσετε το ημερολόγιο του BillingUp με οποιοδήποτε ημερολόγιο χρησιμοποιείτε και έτσι να έχετε εικόνα του ημερολογίου από όποιο application λειτουργείτε. Αντίστροφα, μπορείτε να συγχρονίσετε και εξωτερικό ημερολόγιο στο ημερολόγιο του BillingUp και να βλέπετε τα αντίστοιχα events και μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον του BillingUp.

Εσείς ακόμα δεν έχετε συνδρομή BillingUp; Επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει πατώντας εδώ.

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗΣ της εφαρμογής μας για 10 ημέρες. Συμπληρώστε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας, στη φόρμα που θα βρείτε πατώντας εδώ, και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας με όλες τις λεπτομέρειες.